Gazduire WEB

Incepeti si cresteti site-ul dvs. pe o platforma rapida si sigura de gazduire cloud. Caracteristici excelente, preturi accesibile si asistenta de incredere!
 

Vezi Detalii

Gazduire WordPress

Indiferent daca utilizati WordPress pentru blogul personal, magazin on-line sau site-ul companiei, Gazduirea WordPress este optimizata pentru viteza si fiabilitate.

Vezi Detalii

Gazduire Reseller

Planurile ChemiCloud de gazduire a distribuitorilor faciliteaza mentinerea mai multor site-uri web fara a va face griji pentru gestionarea serverului.
 

Vezi Detalii

Cloud VPS

Servere Virtuale Private scalabile pe cloud cu SSD-uri Ultra-Rapide. 100% complet gestionat de ChemiCloud, asa ca nu trebuie sa va faceti niciodata griji pentru nimic!

Vezi Detalii

8 motive pentru a alege ChemiCloud

Ofera o garantie neconditionata de inapoiere a banilor si o garantie de disponibilitate pentru fiecare plan de gazduire.

Asistenta 24/7

Obtineti ajutor rapid de la experti calificati si pasionati de hosting – oricand, zi sau noapte.

99.99% Garantie de functionare

Garantia de 99,99% inseamna ca site-urile dvs. vor fi intotdeauna disponibile.

Platforma Cloud de incredere

Infrastructura de gazduire in cloud este cea mai sigura. Prin distribuirea datelor serverului pe servere redundante, informaiile gazduite in cloud sunt protejate impotriva oricarei defectiuni.

Nume de domeniu gratuit pe viata

Inregistrati gratuit un nume de domeniu nou. Reinnoirea gratuita a domeniul dvs., atata timp cat aveti un serviciu de gazduire activ.
 

Gazduire Web super usor de utilizat

Interfata este prietenoasa, cu multe instrumente cPanel disponibile la un singur click si foarte usor de utilizat!
 

Onestitate si transparenta

Nu se ofera „planuri nelimitate” care necesita de fapt actualizări costisitoare mai devreme sau mai tarziu. Exista conditii clare de servicii si absolut nicio taxa ascunsa.

45 de zile Garantie de returnare a banilor

Dacă nu sunteti complet multumiti in primele 45 de zile alaturi de noi, va vom rambursa banii. Fara probleme, fara intrebari.
 

Servere localizate pe intreg globul

Gazduieste-ti site-ul aproape de vizitatorii tai cu o latenta cat mai mica si timp de incarcare mai rapidă a paginii. Serverele se afla in 8 locatii din intreaga lume.

Migreaza sau creeaza-ti site-ul web cu usurinta

Migrare fara obstacole

Transferati site-ul dvs. in mai putin de o ora! Expertii ChemiCloud vor migra site-ul dvs. gratuit si fara intrerupere in noul dvs. cont de hosting ChemiCloud.

Din momentul activarii comenzii dvs., solicitati migrarea gratuita, iar echipa ChemiCloud activa 24 de ore din 24 va incepe migrarea. Daca te-ai gandit sa schimbi gazda web, acum este momentul!

Construiti cu usurinta un site web

Construirea unui site web nu a fost niciodată mai usoara! Creati site-ul perfect cu instrumente drag and drop.

Instrumentul drag and drop simplifica crearea unui site web profesional, fara ca dvs. sa aveti abilitati tehnice. Puteti alege dintre aproape 350 de teme si puteti utilizati o varietate de plugin-uri (de ex. YouTube, Galeriile de imagini, Google Maps etc.)

Tot ce aveti nevoie de la un furnizor de gazduire web

Rapiditate & Incredere

Nimanui nu-i place un site web lent. Beneficiati de timp de incarcare mai rapid pentru site-urile dvs. web, datorita hardware-ului premium si a locatiilor multiple ale serverelor, folosite pentru a gazdui site-ul dvs. web mai aproape de vizitatori pentru o latenta cat mai mica posibila.

Este folosita tehnologie de ultima ora precum LiteSpeed Caching, HTTP / 2, PHP 7 si un CDN gratuit pentru a vs face site-ul mai rapid decat oricand. In plus, se ofera stocare SSD 100% pentru a imbunatati performanta site-ului dvs. web.

Securizare Maxima

Pastrati site-ul dvs. in siguranta impotriva amenintarilor constante, cu regulile noastre firewall pentru aplicatii web personalizate. In combinatie cu monitorizarea in timp real a serverului 24/7, putem opri majoritatea atacurilor de aplicatii web chiar inainte de inceperea acestora.

In plus, va oferim un certificat SSL Encrypt gratuit pentru a va proteja site-ul cu HTTPS – criptarea traficului. Mai mult, se realizeaza copii de rezerva a site-ului dvs. web care sunt stocate timp de 30 de zile. Copia de siguranta o puteti restaura oricand din panoul de control.

Suport Expert 24/7 Pe Care Puteti Conta!

Linistea ta sufleteasca incepe aici! ChemiCloud ofera asistenta de clasa mondiala disponibila instantaneu fiecarui client – oricand, zi sau noapte.

Obtineti un ajutor rapid si real de la experti calificati si pasionati de hosting. Fiecare inginer de asistenta tehnica cu care luati legatura va poate rezolva problema imediat. Laudata in mod constant pentru sprijinul priceput si prietenos, echipa ChemiCloud rezolva problemele pe care altii se lupta chiar si pentru a le diagnostica.

ChemiCloud intotdeauna cu un pas inaintea concurentei

Performanta mai buna, preturi mai mici si cel mai bun serviciu pentru clienti – acestea sunt punctele forte dovedite.

Ceea ce face ChemiCloud mai buni decat concurenta

ChemiCloud
Incepe Acum!